Hyr en tømrer til at renovere dit hjem

Hvis du er i gang med eller skal til at i gang med at renovere dit hjem, så ved du nok at det er et større arbejde, da der er mange ting man skal have in mente: Hvordan skal dit hjem se ud efter renoveringen, hvilke materialer skal du bruge, og skal du have hjælp til renoveringen? Hvis du ikke selv er ekspert inden for byggebranchen, kan det være en rigtig god idé at hyre en tømrer til at hjælpe med renoveringen. Alt efter hvad du skal have ordnet, kan det også være en god ide at få andre fagmænd inde over.

 

Hvad kan en tømrer hjælpe dig med?

En tømrer kan udføre al slags træarbejde indenfor bolig- og erhvervsbyggeri, herunder dog oftest de grove konstruktioner såsom til- og ombygninger samt husbyggeri. Derudover opstiller en tømrer også skillevægge, opsætter gipslofter og meget mere. Listen er ikke fuldstændig, men hvis opgaven indebærer træ, vil en tømrer være meget behjælpelig med alt fra små til store byggeprojekter. Med en tømrers hjælp kan du få realiseret din drømmebolig.

 

Hvad koster det at hyre en tømrer?

Der findes hundredvis af tømrere landet over, hvilket også vil sige, at prisen oftest ikke vil være ens. Prisen for en tømrer vil ofte også komme an på, hvor i landet du geografisk befinder dig. En tømrer i hovedstadsområdet vil nok være dyrere end en tømrer i Sønderjylland. Desuden kommer prisen an på typen af opgave, som tømreren hyres til at lave, samt tømrerens erfaring (om de lige er blevet færdig udlært tømrer eller har været det i flere år). Der vil formentlig heller ikke være en timepris, men en fast pris på hele opgaven, som her inkluderer kørsel, materialer og selve arbejdet. En estimeret timeløn kan dog være mellem 300-400 kroner, men det vil som regel være en fast pris du tilbydes.

 

Hvor finder du en god tømrer?

Du kan finde en tømrer flere steder, bl.a. gennem venner, bekendte og familie, eller du kan Google dig frem til det. På denne side kan du finde en oversigt over byer og derigennem finde en tømrer nær dig. Du kan indhente tre tilbud på en tømrer i dit område og vælge den, du føler er det bedste match og til den bedste pris. Alt du skal gøre er at indsende din opgave, og så får du et tilbud på tre forskellige tømrere til gode priser!

 

Pak dine ting ned i miljøvenlige papkasser under renoveringen

Når tømreren skal til at i gang med opgaven, så er det smart ikke at have en masse af dine ting stående rundt omkring, som står i vejen. Hvis du er miljøbevidst kan du med fordel investere i miljøvenlige papkasser, som du kan pakke dine ting ned i og eventuelt stille dem ind i et andet rum, hos familie/venner eller i et depotrum, imens tømreren gør sit arbejde færdigt. Du kan købe miljøvenlige papkasser på Miljoevenlig-pakning.dk og få pakket dine ting ned, så de ikke er i vejen for tømreren.

 

Hyr en tømrer i dag!

En tømrer kan være behjælpelig med at løse mange opgaver inden for byggeri, både indendørs og udendørs, små som store. Desuden skal du huske at indtaste håndværkerfradrag på din forskudsopgørelse, så du får mest ud af at hyre en tømrer. Rigtig god fornøjelse og held og lykke med renoveringen!