Find den bedste mærkning til dit håndværkerprojekt 

Hvorfor er klistermærker en god ide? Hvis du sætter et klistermærke med navn og firmalogo på dit værktøj og udstyr kan du undgå, at tingene ender et sted, det ikke hører hjemme. 

 

Design dine helt egne stickers 

Hos Stickerland kan du designe praktiske stickers til dit værktøj og udstyr. Da du er designeren bestemmer du selv udseende, størrelse og form. Har du kun brug for et enkelt klistermærke kan det godt lade sig gøre, dog bliver prisen pr. stk noget billigere, jo flere du bestiller på samme gang. 

 

Til værktøjet 

Med et slidstærkt klistermærke på dit værktøj viser du, hvem det tilhører. Du har dermed gjort dit for at forhindre, at det ender et forkert sted. Når du har besluttet dig for dit motiv og antal, så skal du huske, at vælge laminering til dine mærker. Du kan læse mere om materialevalg længere ned i denne artikel.   

 

Til hjelmen 

En hjelm er en vigtig sikkerhedsforanstaltning på en byggeplads. Det kan det være en god ide med klistermærker til hjelmene. Det kan være med firmalogo og en valgfri tekst. Nogle vælger at gøre det ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt, fx med ordene “Safety First” i kombination med et logo. 

 

Unikke numre og fortløbende numre 

Det kan være nødvendigt at få lavet klistermærker, der har nummerering. Vi skelner her mellem unikke numre og fortløbende nummerering. Unikke numre er alle forskellige numre, mens fortløbende numre er tal i en bestemt rækkefølge. Begge dele er en mulighed, og kan laves til flere formål. Det kan være som et medarbejdernummer på værktøj eller hjelme. 

 

Vi guider dig frem til den helt rigtige løsning  

Ved første øjekast kan de mange muligheder virke forvirrende at skulle navigere rundt i. Det rette materialevalg er vigtigt at ramme første gang, så kvaliteten ikke skuffer. Der er god hjælp at hente hos Stickerland. Vælger du et standard klistermærke får du det lavet af materialet PP, som er en type af plastik. En mere holdbar variant hedder PVC vinyl. Skal du bruge klistermærker til mærkning af dit værktøj, så er laminering nødvendig. For så kan klistermærkerne holde til slid. Lamineringen er et beskyttende lag, der kommer over dit motiv. Dermed kan du save, hamre, bore og skrue løs uden du risikerer at miste mærkningen. Du kan også tage dit værktøj op og ned af værktøjskassen utallige gange uden klistermærket bliver tydeligt slidt. Det vil sige, at du ved at at vælge klistermærker med beskyttende laminering får en slidstærk mærkning, som kan holde til noget af det slid, som værktøj udsættes for. Hvis du oplever usikkerhed omkring, hvilket slags klistermærke du skal vælge, så kan du få assistance hos kundeservice. Sammen finder vi hurtigt ud af, hvordan dine klistermærker skal være.