Find en tømrer i Middelfart og omkringliggende områder

Søger du en god tømrer i Middelfart til at lave arbejde i din bolig, din forening eller din virksomhed, kan du få 3 gratis og helt uforpligtende tilbud på 3byggetilbud.dk. Det er enkelt og nemt, du skal blot følge tre enkle trin:

 1. Aflever en beskrivelse af din opgave med (evt.) billeder for mere information
 2. Indtast dine kontaktoplysninger
 3. Tryk endelig på send!

Efter at have gennemført disse tre trin, vil du modtage 3 gratis, uforpligtende tilbud på gode tømrer i og omkring Middelfart, som vil være i stand til at udføre det arbejde, du ønsker. Det er nemt, ligetil og garanterer dig 3 gode tilbud!  
Find et tømrer til dit projekt

Hvad kan du bruge en tømrer til?

Dette kommer selvfølgelig helt an på din arbejdsopgave. Men en tømrer har heldigvis mange værktøjer i bagagen. Dette inkluderer bl.a. eksempelvis opstilning af inventar, skillevægge og montering af brædde- og pladebeklædninger. Denne liste er ikke fuldstændig; en tømrer kan nemlig i princippet udføre al slags træarbejde. Så hvis du skal have fuldført en opgave, som har med træ at gøre, så er en tømrer den rette til jobbet. Da disse slags opgaver typisk indebærer stilladser og/eller diverse maskiner, er det også bedst at få en professionel til at udføre arbejdet, hvis det skal gøres rigtigt første gang. Ellers kan du i princippet komme til at bruge endnu flere penge, hvis du forsøger at gøre det selv uden den rette viden og de rette motoriske færdigheder. Så selv hvis du tænker, at du sagtens kan klare opgaven selv, og at der ikke er behov for at bestille arbejdet udefra, så er det helt klart det værd at smide penge efter – ellers kan det komme til at koste meget mere.

Vælg en lokal tømrer virksomhed

BENDTSEN BYG OG MONTAGE ApS
Odensevej 73 – 1. – 5500 Middelfart


Tømrer- og Snedkerfirma Kolster A/S
Korsholm Alle 10 – 5500 Middelfart


Henrik Lauridsen Tømrer og Snedkermester ApS
C/O Henrik Lauridsen, Øster Alle 46 – Strib – 5500 Middelfart


Kolster Entreprise A/S
Korsholm Alle 10 – 5500 Middelfart


LILLEBÆLT KØKKEN- & VINDUESCENTER ApS
Brovejen 421 – 5500 Middelfart


PETER JUUL HANSEN ApS
Hovedvejen 43B – 5500 Middelfart


MILO-BYG ApS
Postmosevej 79 – 5500 Middelfart


Bendtsen Montage ApS
Odensevej 73 – 1. – 5500 Middelfart


Kilsgaard Byg ApS
Rs Poulsens Vej 20 – 5500 Middelfart


DET LILLE SNEDKERI A/S
Alsvej 8 – 5500 Middelfart


ERIK HANSEN TØMRER- & BYGGEFIRMA ApS
Ærøvænget 92 – 5500 Middelfart


KUSTRUP TØMRER- OG SNEDKERVÆRKSTED A/S
Kustrupvej 31 – Kustrup – 5500 Middelfart


Bæks Byg ApS
Korsbjergvej 17 – Røjle – 5500 Middelfart


A.V. JEPPESEN TØMRER- OG SNEDKER- MESTRE A/S
Mandal Alle 4 – 5500 Middelfart


STRIB MALER & TØMRERFORRETNING ApS
Vestergade 53 – Strib – 5500 Middelfart


Dietz Tømrer & Snedker APS
Strib Landevej 36 – Strib – 5500 Middelfart


Mini’s Træ & Byg ApS
Nybølvej 4 – Vejlby – 5500 Middelfart


LARS JEPPESEN TØMRER- OG SNEDKERMESTER A/S
Lollandsvej 21 – 5500 Middelfart


Tipco ApS
Gl Strandvej 154 – Strib – 5500 Middelfart


Butiksmontøren v/Thomas Pedersen
Karlskovvej 4 – Vejlbyskov – 5500 Middelfart


Rasmus Bruun Byg og Montage
Villavej 12 – 5500 Middelfart


Fabian Grams
Mirabellegrenen 69 – 5500 Middelfart


Thomas Nielsen
borgvænget 16 – 5500 Middelfart


PJ Entreprise
Meyersgade 20 – 5500 Middelfart


Rishede Tømrer og Snedker
Nymarkvej 2 – 5500 Middelfart


Listen er hentet automatisk fra CVR registeret, og baseret ud fra tømre virksomheder i Middelfart Tømrer Middelfart  

Hvorfor skal du så gøre brug af 3byggetilbud.dk til at finde en god tømrer i Middelfart?

Selvom du selvfølgelig kan Google dig frem til en tømrer i Middelfart og omegn, er dette med stor sandsynlighed ikke hverken det bedste eller det billigste, der kommer frem her. Når du gør brug af 3byggetilbud.dk til at finde en tømrer, vil du være sikret den bedste pris på en god tømrer i Middelfart pga. konkurrence. Når du indsender din opgave, sender 3byggetilbud.dk den i udbud, så op til 60+ tømrere kan se din opgave og byde på den. Da de ved, at der er mange om buddet, vil de bevidst gå ned i pris for at fremstå mere fordelagtige for dig. Det skal desuden tilføjes, at det kun er dygtige tømrere, som har tid til at påtage sig din opgave, som byder på den. På den måde er du også sikret et godt stykke arbejde. 3byggetilbud.dk vurderer så tilbuddene og sender dig de tre bedste. Disse tilbud kan variere i pris, men vil med al sandsynlighed ligge ret tæt op ad hinanden. Hvis du derfor er i gang med et større projekt, vil det derfor være federe med en god pris, som passer bedre ind i dit budget. Så selvom det er fristende at lave en hurtig Google-søgning efter en tømrer i Middelfart, er det ikke fordelagtigt ift. hvad du kan få tilbudt hos 3byggetilbud.dk. Derudover er det vigtigt at tilføje, at 3byggetilbud.dk har en såkaldt entreprisegaranti, der dækker fejl og mangler ved arbejdet, tømreren udfører. Selvom det er de bedste tømrere, som sendes ud, kan det desværre ikke undgås, at arbejdet altid lever op til et tilfredsstillende resultat. Derfor har 3byggetilbud.dk indført denne garanti for at sikre dig, din forening eller din virksomhed. Garantien dækker op til 35.000kr for privat udført arbejde og op til 100.000kr for forenings- og erhvervsarbejde. Du vil med ret stor sandsynlighed ikke få brug for denne garanti, men det er rart at vide, at den er der, hvis nu uheldet skulle være ude.  
Få tilbud fra 3 tømrerfirmaer til dit projekt Tømrer Middelfart  

Hvordan gør du brug af 3byggetilbud.dk?

Som nævnt i starten af artiklen er det hurtigt, nemt og simpelt at indsende din opgave til 3byggetilbud.dk på en tømrer i Middelfart og omegn. Så i dette afsnit får du en trin-for-trin ift. hvad du skal gøre, og hvad der efter sker.

 1. Gå ind på websitet
 2. Tryk på knappen “Bestil 3 uforpligtende tilbud”
 3. Lav et kort skriv om din opgave
 4. Vedlæg billeder hvis muligt eller relevant
 5. Indsend din opgave!

Når du har udført disse fem trin, vil 3byggetilbud.dk gå i gang med at behandle din opgave hurtigst muligt. Dette kan tage op til 3-5 arbejdsdage. Hvis de har brug for yderligere oplysninger, vil de kontakte dig med henblik på dette. Disse oplysninger kan være uddybelse af opgaven, hvornår opgaven påbegyndes, os. Når de har alle de informationer, de skal have, sender de opgaven i udbud til tømrere i Middelfart, som vil begynde at byde på opgaven med pris, osv. 3byggetilbud.dk vælger herefter de tre bedste tilbud og sender dem til dig. Når du har modtaget tilbuddene, er det helt op til dig, hvilken tømrer i Middelfart, du vil vælge – eller om du vil vælge nogen af dem overhovedet. Det er helt uforpligtende, og derfor er du ikke forpligtet til at acceptere et tilbud. Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke? Men det er heldigvis helt legit!  
Indsend min opgave – og få 3 tilbud!

5 fun facts om 3byggetilbud.dk

 • Over 530.000 formidlede opgaver
 • 737 byer med håndværkere
 • 608 aktive håndværkere Danmark rundt
 • 91% succesrate på indsendte opgaver
 • 4,5 stjerner på Trustpilot baseret på 2.809 anmeldelser

3byggetilbud.dk har altså gennem mange år fået opbygget en god og fast kundebase og har samarbejde med mere end 1600 virksomheder Danmark rundt. Håndværkere dækker i dette tilfælde malere, entreprenører, tømrer, osv. Grunden til, at deres service også er gratis, er, fordi de tjener deres penge via en fast medlemspris fra de tilknyttede håndværkere og via annoncering. Du kan derfor trygt stole på 3byggetilbud.dk og derfor nemt indhente dine 3 tilbud i dag, så du hurtigt kan få klaret din opgave!
Find et tømrer firma til dit projekt
Tømrer Middelfart  

Mere om entreprisegarantien

Som nævnt dækker servicens entreprisegaranti ret godt, hvis du er utilfreds med tømrerens resultat. Men der er også nogle ting, du skal tage forbehold for, som sikrer dig din garanti, eller som ikke dækkes af garantien:

 1. Moms er inkluderet, når man søger entreprisegaranti

Når et firma udfører arbejde for en privatperson, er det skattepligtigt, hvorfor moms skal betales. Hvis man ikke betaler moms, er det sort arbejde, hvilket er ulovligt. Hvis sort arbejde udføres, er det også umuligt at klage og få dækket ved fejl og mangler, da sort arbejde ikke kan behandles.

 1. Tjeks, tests og udarbejdede rapporter dækkes ikke

Som udgangspunkt er det kun udført byggearbejde, der kan dækkes af garantien. Hvis du derfor blot har fået et tjek eller en rapport, så dækker 3byggetilbud.dk ikke dette.

 1. Garantien skal søges, inden arbejdet påbegyndes

Du skal huske at søge om entreprisegaranti, inden tømreren udfører sit arbejde. Her skal du uploade tilbuddet fra tømreren, og hvad opgaven koster. Derefter gennemser de sagen og kan udstede entreprisegarantien inden for 12 timer. Når du indsender ansøgningen på garantien, inden arbejdet udføres, kan du nå at rette i ansøgningen, hvis der så er eventuelle mangler.

 1. Arbejdet skal igangsættes inden for 90 dage

Hvis du har accepteret et tilbud, har tømreren 90 dage til at påbegynde sin opgave. Hvis det ikke er gjort inden, skal du genansøge om entreprisegaranti. Selvom det er relativt nemt at få søgt om entreprisegarantien, er det smart at være obs på regler og formalia. På den måde er det nemmere at få dækket fejl og mangler, og du kan derefter hyre en anden tømrer, som kan rette op på den anden tømrers fejl. Garantien burde dog ikke være nødvendig at bruge, da det jo kun er dygtige og professionelle tømrere i Middelfart og omegn, som byder på din opgave. Men på denne måde er du sikret så meget som muligt, både som privatperson, men også din forening og/eller erhverv.

Hvordan kan det være, at du er sikret den bedste pris?

Selvom det lyder for godt til at være sandt, så er det sandt. Som nævnt sender 3byggetilbud.dk din opgave i udbud, og på den måde skal tømrerne i Middelfart konkurrere om din opgave. Fordi de ved, at der er konkurrence, vil de presse prisen i bund, så du med større sandsynlighed vil vælge dem frem for andre tømrere i Middelfart. Altså ved tømrerne godt, at de skal tilbyde dig deres bedste pris og service for at få opgaven, da der ellers står en anden klar til at gøre det bedre og billigere. Derfor er 3byggetilbud.dk så fordelagtigt at benytte, og du er sikret høj kvalitet, når du indhenter dine 3 tilbud og efterfølgende accepterer et på en tømrer i Middelfart.

Du sparer både tid og penge ved at benytte 3byggetilbud.dk

Når du kontakter tømrer i og omkring Middelfart, er du ikke garanteret den bedste pris for det arbejde, de kan udføre for dig. Dette skyldes, at de højst sandsynligt ikke forventer konkurrence fra andre tømrere i Middelfart og omkringliggende område, hvorfor de kan finde på at give dig ublu priser. En tømrer eller tømrervirksomhed kan give dig en høj pris af mange årsager: fast pris, travlt eller noget helt tredje. Hvis de ikke forventer eller har mistanke om, at du kontakter andre tømrere, ser de ingen grund til at sænke deres høje priser, fordi der ingen konkurrence er. Men hvis du bruger 3byggetilbud.dk og får dine 3 tilbud igennem det, ved de tømrer, der byder på opgaven i Middelfart, at der er konkurrence. Derfor er de meget bevidste om at sænke deres priser for at fremstå mere fordelagtige. Desuden har de også tiden til at udføre din opgave, hvorimod hurtigt Googlede tømrere nok ikke har lige så meget tid. Tømrerne via 3byggetilbud.dk vil så med al sandsynlighed hellere sænke deres pris og så få opgaven, frem for ikke at have en opgave overhovedet. Når du benytter 3byggetilbud.dk sparer du også tid på at finde den rette tømrer i Middelfart udover at spare penge. Når du ikke skal Google rundt efter en god tømrer, har du i stedet tiden til at bestemme dig for at vælge den rigtige ud af de 3 tilbud, som du får tilsendt. Når vi derfor ser det overordnet, er det kun tømrere, der byder på din opgave, der har:

 1. Tiden til det
 2. Muligheden for at gøre det fordelagtigt for dig
 3. Kompetencerne til præcis dén type tømreropgave, du skal have udført

Der er altså mange gode fordele ved at benytte sig af 3byggetilbud.dk, og jo hurtigere du får indhentet dine 3 gratis og uforpligtende tilbud på en tømrer i Middelfart, jo hurtigere kan du få klaret din opgave. Tømrer Middelfart  

De tre bedste grunde til at indhente dine tilbud via 3byggetilbud.dk

Denne artikel er med til at informere dig om konceptet og eventuelt få dig overbevist til at prøve det. Der er jo mange fordele ved det:

 • Servicen er nem, simpel og hurtig

Der er ikke noget mere irriterende end ting, der tager lang tid og er besværligt at tilgå. Derfor er 3byggetilbud.dks service også fantastisk, da det er nemt, simpelt og hurtigt overstået. Du skal kun gøre en lille del, hvor de udfører resten af arbejdet for dig – om det er 3byggetilbud.dk selv, eller om det er tømreren i Middelfart. Det er derfor en ret smertefri proces, hvor du ikke skal lede lange Google-sider igennem efter den helt perfekte tømrer. Det kan nemlig godt være noget værre bøvl selv at skulle lede efter, og derfor klarer 3byggetilbud.dk den del for dig. Det er nærmest så nemt, som det kan blive; gå ind på deres website, skriv din opgave og indtast dine oplysninger og tryk til sidst send. Inden for 3-5 arbejdsdage vil du modtage dine 3 tilbud, og så kører det hele bare!

 • Det er gratis og uforpligtende at finde en tømrer i Middelfart

Hvis der er noget, der er bedre end nemt, simpelt og hurtigt, så er det gratis og uforpligtende. Og det er 3byggetilbud.dks service heldigvis også. Du kan helt selv vælge, hvilket tilbud du vil takke ja til, eller om du overhovedet vil takke ja til et tilbud overhovedet. Derfor er du ikke bundet af, at du indhenter dine 3 tilbud. Hvis du ikke føler for at acceptere et af tilbuddene, skal du ikke føle dig presset til at sige ja, da det bare ikke passede til dig. Så er der heldigvis andre muligheder!

 • Entreprisegaranti så du er dækket godt ind

Hvis du takker ja til et tilbud, og det ikke lever op til dine forventninger, så er du heldigvis dækket godt ind vha. 3byggetilbud.dks entreprisegaranti. Som nævnt før vil du højst sandsynligt ikke få brug for denne garanti, men det er rart at vide, at man er godt dækket ind, hvis det skulle ske, at arbejdet ikke er tilfredsstillende. Forhåbentlig er du overbevist om at benytte dig af 3byggetilbud.dk til at finde en tømrer i Middelfart og omegn; det er nemt, simpelt og hurtigt, gratis og uforpligtende, og de har en garanti, der dækker ved fejl og mangler på tømrerens arbejde. Du kan derfor bekymringsfrit og smertefrit indhente dine 3 tilbud på en tømrer i Middelfart allerede i dag og forhåbentlig være i gang med at få din opgave udført snarest muligt.  
Indhent 3 tilbud online, til mit projekt

Hvordan kvalitetssikrer du, så du er sikret den bedste tømrer?

Der er flere måder, du kan være sikker på, at sikre dig en tømrer i Middelfart af højeste kvalitet. De tre mest populære er; erfaring, pris og anmeldelser. Det første, du skal kigge efter, er selvfølgelig prisen. Tilbyder tømreren en pris, som ligger inden for dit budget? Når du har fundet ud af, om prisen er god nok, kan du finde ud af, hvor meget erfaring tømreren har. Dette kan du gøre ved bl.a. at kigge på deres website – eller via anmeldelser. Mange tømrerfirmaer kan ses på Trustpilot, og på denne måde kan du se, hvad andre siger om deres arbejde. En rating skal gerne ligge på mindst 3,5, før du kan være helt sikker på, at det er en god tømrer i Middelfart, du får ud til dig. Med det sagt er det selvfølgelig vigtigt at se på, hvor mange anmeldelser de har fået. Hvis et firma har 2 stjerner, men kun 2 anmeldelser, så er det ikke generaliserende, og derfor er mund-til-mund referencer måske bedre i dette tilfælde. Disse tre ting kan du overveje, inden du accepterer et tilbud på en tømrer i Middelfart. Men når du så har gjort det, er du klar til at få en god tømrer ud til dig! Tømrer Middelfart  

Få en tømrer hurtigst muligt!

Denne artikel har præsenteret en række grunde til, hvorfor det er fordelagtigt for dig at benytte dig af 3byggetilbud.dk. Det er nemt, hurtigt, gratis og mange andre grunde. Det eneste du skal gøre er, at gå ind på deres website, taste dine oplysninger samt opgave ind og trykke send, og efterfølgende vil du modtage 3 tilbud, som du kan vælge at takke ja til. Held og lykke med dit projekt!

Kort om Middelfart

Middelfart er en købstad på Fyn, med 15.986 indbyggere (2021). Byen ligger i Middelfart Kommune og hører til Region Syddanmark. Det gamle navn Melfar betyder “farvandet man rejser mellem” eller “den mellemste overfart” og henviser dermed til færgetrafikken mellem Jylland og Fyn. Byen er placeret mellem Lillebæltsbroen og Den gamle Lillebæltsbro ved Lillebælts smalleste sted. Byvåbnet forestiller et skib fra Middelfart. Fra Middelfart er der nordpå 11 kilometer til Fredericia, 34 km til Assens mod syd og knap 46 km til Odense mod øst.

 

Udsnit af byer, hvor vi også kan finde tømre firmaer til dig