Guide til at finde tilbud på hulmursisolering og efterisolering

Både hulmursisolering og efterisolering kan være to projekter, som kan ende med at spare dig for mange penge. Ved en hulmursisolering eller en efterisolering af din bolig, vil din bolig få meget nemmere ved at holde på varmen, og dermed mindskes behovet for at varme boligen op, hvilket vil spare dig for mange penge på varmeforbruget.

Derfor kan der være god værdi i at overveje en hulmursisolering eller efterisolering af hele boligen, hvis du oplever et stort varmetab fra boligen, og hvis du gerne vil spare penge på dit varmeforbrug. I det følgende ser vi nærmere på, hvornår det er fordelagtigt med en hulmursisolering, og hvornår man bør overveje en efterisolering af hele boligen.

En hulmursisolering har, som navnet måske antyder, til formål at isolere hulmure, dvs. de mure som er opbygget med et hulrum. I hulrummet isolerer man med isoleringsmateriale, og derved får hulmuren meget nemmere ved at holde på varmen. Har du en hulmur uden isolering, så er en hulmursisolering meget fordelagtig.

Det skyldes at der sker et stort varmetab fra facaderne på boligen, der sammen med loftet, er de steder på boligen, hvor der foregår det største varmetab. Ved at foretage en hulmursisolering, vil man således kunne mindske varmetabet i boligen markant. Vil du gerne have et tilbud på en hulmursisolering? Her kan du få hulmursisolering i hele landet.

En efterisolering kan både bestå af hulmursisolering, samt andre former for isolering af boligen. En efterisolering er egentlig bare en isolering af en bolig, som sker efter at boligen er opført. I dag vil boliger blive bygget med tilstrækkelig isolering, men i gamle boliger kan der ofte være behov for efterisolering.

På samme måde som ved en hulmursisolering, vil en efterisolering mindske varmetabet på din bolig, og dermed spare dig for mange penge på varmeforbruget. Vil du gerne have et tilbud på efterisolering? Her kan du få et tilbud på efterisolering af hele boligen.